Izrada landing stranice za 170 € (1280 kn) bez dodatnih troškova!

Izrada landing stranice je završena unutar 3 dana, a u cijenu je uključeno sve. (Hosting, domena...)

Želim ponudu za izradu landing stranice
Igor Tot osnivač i vlasnik Izrada landing stranice za 1000kn bez dodatnih troškova

Najvažniji dio na svakoj landing stranici je lijep dizajn i dobro napisan sadržaj. A to je naš glavni cilj kod svake izrade landing stranice.

Izrada landing stranice potpis
Igor Tot
Osnivač Optimus
Developmenta
Izrada web stranica promovira vas cijelom svijetu

Izrada landing stranice povećava Vašu zaradu i promovira Vas cijelom svijetu

Izradu landing stranice možete zamisliti kao kupovinu Vaše nove prostorije za posao. Gdje svatko u svijetu za manje od 1 sekunde može doći, saznati što nudite i naručiti Vašu uslugu ili proizvod.

Što je uključeno u cijenu izrade landing stranice?

1. Izrada landing stranice

Izrada jedno-stranične stranice (landing page) koja će sadržavati sve standardne dijelove + kontakt formu, Google kartu, poveznice na važne informacije...

2. SSL certifikat i HTTPS protokol

Koristeći SSL i HTTPS štitimo posjetitelje Vaše landing stranice od krađe podataka, zlonamjernih preusmjeravanja i sličnih hakerskih napada.
3. Povezivanje s Google tražilicom

Izrađujemo tzv. kartu sadržaja landing stranice i povezujemo s Google-om, kako bi ju Google postavio na što ranije mjesto kada Vas netko potraži.
4. Optimizacija sadržaja za tražilice

Radimo optimizaciju sadržaja prema najnovijim Google-ovim zahtjevima, također kako bi Google stranicu postavio na što ranije mjesto pri pretraživanju.
5. Prilagodba mobitelima

Landing stranice posve prilagođavamo mobitelima jer s njih dolazi najviše posjetitelja, to jest najviše potencijalnih narudžbi za Vaše usluge ili proizvode.
6. Spajanje s društvenim mrežama

Dodajemo poveznice na Vaše društvene mreže, da ih posjetitelji jednostavno mogu pronaći, zapratiti i tako povećati Vašu zajednicu pratitelja.
7. Optimizacija brzine

Datoteke landing stranice reduciramo te spremamo u memoriju servera kako bi se što brže učitala posjetiteljima.
8. Obrada fotografija

Obrađujemo ih da izgledaju što lijepše te da zauzimaju što manje memorije, kako bi se landing stranica brže učitavala.
9. Politika privatnosti i GDPR

Za Vas pravimo GDPR izvješće i politiku privatnosti koja ispunjava sve zakonske obveze kod svake landing stranice. (uredba EU za zaštitu podataka)
10. Poklon 1 god. hostinga i domene

Kao znak zahvalnosti što ste odabrali nas, poklanjamo Vam 12 mjeseci (1 god) hostinga i domenu (.com.hr ili .hr ukoliko ispunjavate uvjete).
11. Održavanje i podrška

Održavamo landing stranicu za što bolju sigurnost i pružamo Vam podršku ukoliko se dogodi bilo kakav problem na stranici.
12. Zaštita od neželjenih upita (SPAM)

Na landing stranicu integriramo Google-ov zaštitni sustav od spam poruka kako Vas neželjeni upiti ne bi ometali u poslu.

Istaknute recenzije za izradu landing stranice:

Saznajte što kažu naši klijenti
Rent a car izrada landing stranice Poreč

"Za dvije izrade landing stranice angažirali smo Optimus Development i vrlo smo zadovoljni s uslugom i dizajnom naših stranica. Sve je napravljeno u skladu s našim željama, a za ono što nismo znali uvijek se našao dobar savjet. Svaka preporuka!" - Matea Berisha

Isušivanje prostora izrada landing stranice

"Izvrnost je skromna riječ za uslugu koju klijent dobije. Ideje, profesionalnost, brzina, kvaliteta, susretljivost su na izuzetno visokom nivou. SVE POHVALE I PREPORUKE!" - Ivan Stipčić

Osnove koje bi trebali znati prije izrade landing stranice

Hosting landing stranice

Svaka izrada landing stranice zahtjeva hosting, a možete ga zamisliti kao računalo koje radi 24h svaki dan te šalje tekstove, fotografije i kodove posjetitelju koji upiše adresu Vaše landing stranice.

Domena (online adresa)

Domenu možete zamisliti kao internet adresu Vašeg posla. Morate ju imati kako bi posjetiteljevo računalo znalo s kojeg hostinga treba učitati informacije (datoteke) od Vaše landing stranice.

Cilj landing stranice

Izrada landing stranice pomoći će pronaći nove klijente koji traže Vaše usluge, prodati više proizvoda ili informirati ljude o kontakt podacima, radnom vremenu i načinu na koji radite.

Istražite 100+ dizajna za landing stranicu

Naši radovi u brojkama

Izrada landing stranice statistika 1
450+
Projekata
ukupno
Izrada landing stranice statistika 2
150+
Izrađenih
landing stranica
Izrada landing stranice statistika 3
200+
Marketinških
kampanja
Izrada landing stranice statistika 4
100+
Stranica SEO
prilagođenih

Što želimo postići?

Svi znamo da je izrada landing stranice danas važna za bilo kakvu vrstu posla. Ako landing stranicu nemate, gubite nove potencijalne kupce ili korisnike. Zato želimo postići da izrada landing stranice bude nešto što si svaki samo-zaposlenik ili svako mikro poslovanje može priuštiti te povećati konkurentnost.

Odaberite dizajn za landing stranicu

Naš cilj izrada landing stranice

5 koraka do izrađene landing stranice - Proces izrade

1. Odaberite dizajn
za landing stranicu

Istražite više od 100 dizajna i odaberite jedan za Vašu landing stranicu. Ukoliko ne možete odlučiti, kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam odabrati najbolji za Vaše potrebe.

Odaberite dizajn

Izrada landing stranice korak 1 - Odaberite dizajn
Izrada landing stranice korak 2 - Pošaljite upit ili nas nazovite

2. Pošaljite upit ili
nas nazovite

Odabrali ste najljepši dizajn ili želite savjet? Kontaktirajte nas da odgovorimo na sva Vaša pitanja te da dogovorimo detalje za izradu Vaše landing stranice.

Kontaktirajte nas

3. Račun i garancija
za izradu

Nakon dogovora pravimo ponudu, a nakon vidljive uplate račun (fakturu), koji je također Vaš ugovor i garancija da ćemo dogovorenu landing stranicu napraviti.
Izrada landing stranice korak 3 - Račun i garancija za izradu
Izrada landing stranice korak 4 - Pratite napredak izrade

4. Pratite
napredak izrade

Krećemo s izradom nakon vidljive uplate - prvo za Vas kupujemo domenu i pravimo pozadinski sustav s kojim se možete prijaviti i uživo vidjeti napredak ili komentirati treba li nešto izmijeniti.
5. Odobrite landing stranicu za objavu
Kada završimo s izradom kontaktiramo Vas da završno pregledate landing stranicu, pa ako nije potrebno raditi dodatne izmjene, landing stranicu objavljujemo i povezujemo s Google-om.
Izrada landing stranice Korak 5 - Objavljivanje web stranice

Najčešća pitanja

Koja je cijena izrade landing stranice?

 • Finalna cijena koju plaćate za izradu jedno-stranične landing stranice je 170 €, ni lipe više od toga. Za svaki projekt obvezno ispostavljamo račun za Vaš obrt, tvrtku ili za Vas kao fizičku osobu.

Kako saznati trebam li landing stranicu?

 • Zamislite da Vam je potrebna usluga za bojanje stana. Čuli ste za obrt "Prostor za pet", ali ne znate kako rade i niste sigurni da se bave bojanjem stanova.
  Što ćete napraviti? Vjerojatno otvoriti Google i tražiti obrt "Prostor za pet". Otvoriti ćete njihovu landing stranicu i saznati da rade kvalitetno, da zaštite sav namještaj tijekom radova te da sve počiste nakon odrađenog posla. Kad saznate sve što Vas zanima, poslati ćete upit putem kontakt forme ili ih nazvati na mobitel i naručiti uslugu.
  • Da obrt "Prostor za pet" nije imao landing stranicu možda biste odlučili tražiti druge tvrtke, a tako bi obrt "Prostor za pet" izgubio novog klijenta i zaradu.
 • Želite li da je Vašu tvrtku moguće pronaći na Google-u?
 • Želite li da ljudi mogu saznati više o Vašoj usluzi ili proizvodu?
 • Želite li da Vaš obrt ili tvrtka ljudima djeluje profesionalnije?
 • Ako je odgovor na sva tri pitanja da, potrebna Vam je landing stranica.

Koliko dugo traje izrada landing stranice?

 • Landing stranica većinom bude gotova unutar 3 radna dana. Vrijeme se može produžiti jedino ako nam kasnije pošaljete tekstove ili fotografije.

Što je landing stranica

 • Landing stranica (eng. landing page) je stranica koja ima samo naslovnu (početnu) stranicu te na njoj sadrži dizajn, tekstove, fotografije, kontakt formu i kartu. Sve optimizirano da landing stranica privuče što više novih kupaca ili korisnika.

Kako mi landing stranica pomaže povećati zaradu?

 • Landing stranicu možete zamisliti kao marketinški alat koji 24h svaki dan radi na privlačenju novih kupaca ili korisnika usluga. Atraktivnim dizajnom, naslovima, tekstovima i fotografijama stvarate ljudima dojam profesionalnosti i povjerenja. Informirate ih kako radite, zašto ste najbolji te povećavate šansu da odaberu Vaše usluge ili proizvode umjesto konkurencije.

Gdje mogu vidjeti kako napreduje izrada landing stranice?

 • Napredak izrade možete vidjeti kada se prijavite u pozadinu landing stranice. Pošaljemo Vam link, na linku unesete korisničko ime i lozinku koju smo Vam poslali i  kada se prijavite automatski se otvara pregled tijeka izrade Vaše landing stranice. 
 • Samo Vi možete vidjeti napredak landing stranice. Svim ostalim posjetiteljima prikazati će se "Landing stranica u izradi" prikaz.

Želim veću web stranicu

Zanima Vas izrada web stranice?

Na pravom ste mjestu! Izrada web stranica unapređuje Vaš posao, privlači nove kupce, korisnike te povećava zaradu. Za 170 € možete imati profesionalnu web stranicu koja će Vas promovirati 24h svaki dan.

Želim ponudu za izradu web stranice
Izrada web stranica za 1000 kn logo
Pravila privatnosti i korištenja usluge
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram