hello world!
19/01/2023

Izrada web stranica cijena

Spremni ste za unaprjeđenje Vašeg poslovanja s novom web stranicom, ali niste sigurni kakve su cijene izrade web stranice i koliko ćete potrošiti na istu? Bez brige, u ovoj objavi ćete sve saznati. Izrada web stranica cijena.

Što sve utječe na cijenu web stranice?

Na cijenu izrade web stranice može utjecati priprema fotografija, pisanje tekstova, izrada dizajna i posebne funkcionalnosti. Cijena izrade web stranice nekada može biti niža ako u cjelosti samostalno napišete tekstove te ako obradite fotografije po rezolucijama i veličinama primjerenim za web standard. Sve ovisi o pravilima i načinu rada tvrtke koja će Vam raditi web stranicu.

Veličine web stranica i njihova cijena

1. Jednostranična web stranica (Landing page)

Jednostranična web stranica je stranica koja sadrži samo jednu pod stranicu, odnosno samo početnu (naslovnu). Na istoj se nalaze ukratko sve informacije o Vašim uslugama ili proizvodu, fotografije koje privlače posjetiteljevu pozornost, kontakt forma kroz koju će posjetitelji naručivati vaše usluge ili prizvod i Google kartu kako bi Vas što jednostavnije posjetili.

Jedno stranične web stranice izrađuju se po već gotovom, profesionalno napravljenom dizajnu, optimiziranom da pretvori što više posjetitelja u korisnike vaših usluga ili kupce proizvoda.

Cijena izrade web stranice: 170 €

Dizajn za svoju jednostraničnu web stranicu možete odabrati na linku https://web-stranica.eu/dizajni-za-web-stranicu/ i web stranica će biti završena unutar 3 radna dana.

2. Osnovna web stranica

Osnovna web stranica sastoji se od minimalno 4 do 7 pod stranica, npr. Početna, O nama, Usluge, Kontakt.

Dizajn osnovne web stranice izrađuje se za svaku tvrtku individualno, kako bi se istaknula u moru drugih web stranica, bila jedinstvena i postigla maksimalnu učinkovitost kod pretvorbe posjetitelja web stranice u nove korisnike usluga ili kupce.

Početna cijena izrade web stranice: 700 €

Izradu osnovnu web stranicu možete naručiti na linku https://op-development.com/services/izrada-web-stranica/.

3. Velika web stranica, web shop ili web aplikacija

Velike web stranice većinom sadrže više od 7 pod stranica ili dodatne funkcionalnosti kao što je web shop ili booking sustav.

Služe za što bolje informiranje posjetitelja, pojednostavljenje poslovanja te za rangiranje na što bolju poziciju kod tražilica kao što su Google i Bing.

Početna cijena izrade velike web stranice: 1,200 €

Izradu velike web stranice možete naručiti na linku https://op-development.com/services/izrada-web-stranica/.

Zanima Vas izrada web stranice?

Na pravom ste mjestu! Izrada web stranica unapređuje Vaš posao, privlači nove kupce, korisnike te povećava zaradu. Za 170 € možete imati profesionalnu web stranicu koja će Vas promovirati 24h svaki dan.

Želim ponudu za izradu web stranice
Izrada web stranica za 1000 kn logo
Pravila privatnosti i korištenja usluge
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram